A Travellerspoint blog

Et stille Øyeblikk

LasVegas Airport

40 °C

http://www.facebook.com/album.php?aid=33272&l=5757e&id=582770230
(bildene er fra La, VeniceBeach)

Da har vi vært flinke fått sjekka inn 4 bagger hele 1-45 time før flyet går mot Miami! Med litt gratis Wifi på airporten blei det altså litt tid til å laste opp et par bilder, og sjofa litt mail - bare 44 nye i innboksen :) (ja ja seff endel facebook)

Men håper dere skjønner tegninga, tida flyr og det er NOK å finne på, derfor er det ikke mye update tid!
Men idag kan jo gi dere et lite innblikk i f.eks dagen i dag! Checka ut av det old-school-used-2-be fancy hotellet vårt kl 12 og satte kursen for en av drømmene mine! Hos Dicount firearms blei fikk jeg skyte på skytebane - med UZI, TOMMYGUN & DESERT EAGLE 5.0....:D :D :D DET VAR LIKE SINNSYKT SOM JEG -DRØMTE OM!!!
Så gikk vi...i varmen...og la meg si det sånn....det SER kort ut...men i Vegas er Boulvardene LANGE og med en VILL temperatur ute...51 grader..........
Så kjøpte vi et 2timers kort på GAMES WORKS :D og det var 2 konge timer med arcades så mye du orka!!!! ha ha - Vi runna TimeCrises1,2 spilte Starvars, dansa (prøvde), stod på skatevoard,-aaaahhh sååå fett!!!
Og før vi viste ordet av det måtte vi komme oss på the MONORAIL, som er et tog som går på skinner overbakken, og hente bagasjen for å komme oss til flyplassen! Så da vinka vi farvel, til byen som lyser opp i mørket (42grader uten sol :) ) og sitter nå i ventehallen (hvor det seff er slotmachines) og venter på at det forsinka flyet skal komme!Fred ut så lenge - for nå går batteriet til Lappy'n

Posted by Bellaboys 22:45 Archived in USA Tagged air_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint