A Travellerspoint blog

Welcome 2 Miami

bilder fra -disney og LasVegas

sunny 35 °C

Oy Folkens!!!

Check it:

vegas 1
http://www.facebook.com/album.php?aid=34625&l=634f0&id=582770230

disney
http://www.facebook.com/album.php?aid=35020&l=12f7a&id=582770230

Ja Lørdag i Miami!
Det har vært eller er "Copa America" (altså fotball turnering for søramerika). Og vi har nytt steminga under semifinalen (mex-arg 0-3) hvor følelsene når takhøyde under de mest spennende avslutningene - beste stemninga er faktisk i baren rett utafor hostellet vårt - for vi bor faktisk i Espanjola way (også kjent som det Spanish Village).Det er forøvrig en gågate, bare koslige restauranter, og god laid-back steming...Miami!
imorra er det finalen mellom Brasil2 og argentina, den skal vi få med oss, sammen med vår 28år gamle franske roomie Ben. Skal bli sweet!

Idag har vi i imidlertid tilbragt dagen på stranda (typisk SouthBeach Miami), sammen med en gjeng "amerikanere"(meste parten av folka vi møter her er fra et eller annet spansktalende land- ikke Mexico som "alle" på vestkysten, men Puertorico, Peru, cuba o.l) .Under en semifinale (brasil2 - urugay) tidligere i uka, satt vi tilfeldigvis ved siden av disse folka på en restaurant, og da måtte vi jo skryte av at Brasil aldri har slått vårt kjære fedreland! Dette er jo seff litt imponerende på folk som hater Brasil (ala vi "hater" sverige :D )
Så denne gjengen, alle litt eldre enn oss, bor alle her i Miami, men kun 2 av dem er faktisk ektefødte amerikanere, så pga av en av disse jentene som syns det var litt fasinerende med Norsk, Så blei vi faktisk invitert med på stranda idag.
Super kul stil, med kjølebagger fulle av sjampis,øl og tequilla ble vi bedt om kun ta med oss selv - oppmøte var kl 1 (et tidspunkt litt tidlig når du legger deg kl 5...og farlig steikende sol).
Kl 2 var i tilstede, og en gjeng på ca 10pers - super hyggelige folk- masse kos, midt på dagen, uten at noen blir syden-drita :D
Uti vannet er temperaturen helt vill - Mecxico gulfen varmer jo opp vannet helt vilt, du merker nesten ikke forskjellen om du er på land eller i vann, og salt mengden i vannet...du åpner ikke øya under vann her for å si det sånn, og du flyter rimelig bra!! he he!
fleste stedene utafor stranda var rimelig grunne, så vi stakk egentlig bare ut i vannet for å sitte ned et sted sola ikke steika så fært, mens vi satt og prata skit om alt mellom himmel og jord!
Etter å ha kokt til klokka blei halv 6, har vi dusja, power napd (dulma) og fora litt før vi nå sitter ute på en mini balkong i gågata vår og deler en 12pk Corona Light(de har nesten helt gått over til lav carbo øl her i amerika, og koster det noe mer enn vanlig øl - nei...-norge henger så etter :D )
Planen ikveld er å clubbe til morgen gry, hvis vi orker går turen til Space
clubben som først tar av klokka 5, og er oppe til 1300 om dagen...vi får se da vettu ;)
uansett fred ut folkens, klokka er jo 5 søndagmorra hjemme nå - så dere begynner vel å finne senga snart ;)

Posted by Bellaboys 22:23 Archived in USA Tagged tourist_sites

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint